Verum Yoghurt - Beskrivning och innehåll

Uppdaterad

Verum® Yoghurt 2,5% Laktosfri Naturell

Verum® yoghurt 2,5% laktosfri naturell har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser. En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi230kJ/50kcal
Fett2,5 g
varav mättat fett1,6 g
Kolhydrat3,7 g
varav sockerarter3,7 g
Protein3,5 g
Salt0,1 g
Vitamin D1,0 µg(20%)
Vitamin C15 mg(19%)
Kalcium124 mg(15%)
IngredienserIngredienser: Högpastöriserad norrländsk mjölk, laktasenzym, yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C.
Storlek1000 g
Artikelnr1509
ProduktgruppVerum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Yoghurt 2,2% Laktosfri Drottningbär

Verum® yoghurt 2,2% laktosfri Drottningbär har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser. En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi300kJ/70kcal
Fett2,2 g
varav mättat fett1,4 g
Kolhydrat9,1 g
varav sockerarter8,7 g
Protein3,0 g
Salt0,1 g
Vitamin D0,87 µg(17%)
Vitamin C13 mg(16%)
Kalcium128 mg(16%)
IngredienserIngredienser: Yoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, laktasenzym, yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (socker, hallon, modifierad majsstärkelse, blåbärsjuicekoncentrat, kalcium, arom, citronjuciekoncentrat). Hallon 2,6%. Blåbär 2,0%. Tillsatt socker 5,2 %.
Storlek1000 g
Artikelnr1510
ProduktgruppVerum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Yoghurt 2,2% Laktosfri Päron

Verum® yoghurt 2,2% laktosfri Päron har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser. En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi310kJ/70kcal
Fett2,2 g
varav mättat fett1,4 g
Kolhydrat9,3 g
varav sockerarter9,1 g
Protein3,1 g
Salt0,1 g
Vitamin C0,9 mg(18%)
Vitamin C13 mg(17%)
Kalcium128 mg(16%)
IngredienserIngredienser: Yoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, laktasenzym, yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), fruktberedning (socker, päron, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel pektin, surhetsreglerande medel citronsyra, arom). Päron 3,5 %. Tillsatt socker 5,5 %.
Storlek1000 g
Artikelnr1511
ProduktgruppVerum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Lätt yoghurt 0,5% Laktosfri Blåbär-Vanilj

Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Blåbär/vanilj har en slät och fin konsistens med bitar av bär innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att som den är eller med en god hemmagjord granola, flingor eller müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi250kJ/60kcal
Fett0,5 g
varav mättat fett<0,5 g
Kolhydrat9,2 g
varav sockerarter8,7 g
Protein3,6 g
Salt0,1 g
Vitamin D0,85 µg(17%)
Vitamin C13 mg(16%)
Kalcium125 mg(16%)
IngredienserYoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (vatten, socker, blåbär, blåbärsjuicekoncentrat, modifierad majsstärkelse, kalcium, arom, vaniljextrakt, förtjockningsmedel pektin, citronjuicekoncentrat). Blåbär 4,8%. Tillsatt socker 5,3%.
Storlek1000 g
Artikelnr1541
ProduktgruppLaktosfritt, Verum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Lätt yoghurt 0,5% Laktosfri Jordgubb

Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Jordgubb har en slät och fin konsistens med bitar av bär innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt som den är eller med en god hemmagjord granola, flingor eller müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi250kJ/60kcal
Fett0,5 g
varav mättat fett<0,5 g
Kolhydrat9,2 g
varav sockerarter9,2 g
Protein3,6 g
Salt0,1 g
Vitamin D0,85 µg(17%)
Vitamin C13 mg(16%)
IngredienserYoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (jordgubbar, socker, citronjuicekoncentrat, modifierad tapiokastärkelse, förtjockningsmedel pektin, jordgubbsarom, vaniljextrakt). Jordgubbar 5,3%. Tillsatt socker 5,1%.
Storlek1000 g
Artikelnr1540
ProduktgruppLaktosfritt, Verum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Lätt yoghurt 0,5% Laktosfri Hallon

Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Hallon har en slät och fin konsistens med bitar av bär innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att som den är eller med en god hemmagjord granola, flingor eller müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi230kJ/60kcal
Fett0,5 g
varav mättat fett<0,5 g
Kolhydrat8,3 g
varav sockerarter7,7 g
Protein3,6 g
Salt0,1 g
Vitamin D0,85 µg(17%)
Vitamin C13 mg(16%)
Kalcium126 mg(16%)
IngredienserYoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), bärberedning (vatten, hallon, socker, majsstärkelse, surhetsreglerande medel trikalciumcitrat, förtjockningsmedel pektin, naturlig arom). Hallon 4,7%. Tillsatt socker 4,2%.
Storlek1000 g
Artikelnr1542
ProduktgruppLaktosfritt, Verum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Lätt yoghurt 0,5% Laktosfri Vanilj

Verum® Lätt yoghurt 0,5% laktosfri Vanilj har en slät och fin konsistens och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt som den är eller med en god hemmagjord granola eller färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi230kJ/50kcal
Fett0,5 g
varav mättat fett<0,5 g
Kolhydrat8,1 g
varav sockerarter7,5 g
Protein3,6 g
Salt0,1 g
Vitamin D0,86 µg(17%)
Vitamin C13 mg(16%)
Kalcium125 mg(16%)
IngredienserYoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), vaniljberedning (vatten, socker, majsstärkelse, naturlig arom, surhetsreglerande medel trikalciumcitrat, förtjockningsmedel pektin, citronjuicekoncentrat, vaniljextrakt). Tillsatt socker 4,2%.
Storlek1000 g
Artikelnr1543
ProduktgruppLaktosfritt, Verum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se

Verum® Lätt yoghurt 0,5% Laktosfri Naturell

Verum® Lätt yoghurt 0,5% har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till Kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

NäringsämneEnhetRDI
Energi170kJ/40kcal
Fett0,5 g
varav mättat fett<0,5 g
Kolhydrat3,8 g
varav sockerarter3,7 g
Protein4,2 g
Salt0,1 g
Vitamin D1,0 µg(20%)
Kalcium123 mg(15%)
IngredienserHögpastöriserad norrländsk mjölk, mjölkprotein, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D.
Storlek1000 g
Artikelnr1544
ProduktgruppLaktosfritt, Verum®, Yoghurt
FörvaringKylvara, förvaras vid högst +8°C
FrysbarNej
KokbarNej
Mer informationhttp://www.verum.se


Guide taggad med: Verum
warning Created with Sketch.